Bröllop

Bröllop

Bröllop, bröllopsfest vid Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå, Världsarvet Höga Kusten

 

Festlokal

 

Lappuddens stora rustika loge passar utmärkt vid olika fester som bröllop, födelsedagar och företagsfester och är en stor del av själva upplevelsen. Här finns plats för sällskap upp till ca 60 personer. Vigsel kan ske i den närbelägna kyrkan, i något av de små fiskekapellen i Nordingrå eller vid Lappuddens vackra ”bröllopsbrygga” med utsikt över Vågsfjärden. Gifter man sig i Nordingrå kyrka tipsar vi om att efter vigseln ta en båttur över sjön till bryggan vid Lappudden där brudskål och gäster väntar.

Logen är ej varmbonad, varför den endast kan användas till och med september.

Middagen tillhandahålls av Lappudden.

 

Bröllopsupplägg (förslag)

 

I samband med arrangemanget kan det vara roligt att göra en gemensam aktivitet. Vill ni ta det lugnt och koppla av eller ha en mysig fest med kompisarna kvällen före bröllopet så bokar ni vårt härliga vedeldade vildmarksbad och bastu nere på udden.

 

 

Vigsel på Lappuddens bröllopsbrygga alternativt på annan plats i Nordingrå och sedan

båttur på Vågsfjärden fram till Lappudden. Brudskål.

Bröllopsbuffé och bröllopstårta på logen i rustik miljö.

Bastu och Vildmarksbad.

Fortsatt fest under kvällen/natten på logen (för sällskap som abonnerar),

Bröllopsnatt i någon av Lappuddens stugor, för dagen speciellt iordningställd just för brudparet om så önskas.

Frukostbuffé dagen efter för alla gäster.

 

Obs! Vi fixar även möhippor och svensexor!

 

Kontakta oss för närmare info om bröllopsupplägg och fester.

Pris: Begär offert

 

 

Abonnera Lappudden

 

Naturligtvis kan era gäster övernatta på Lappudden. Möjligheten finns att abonnera hela anläggningen ett eller flera dygn i samband med ert bröllop, ett populärt alternativ eftersom sällskapet då är helt själva. Ni disponerar då över samtligt boende (totalt ca 55 bäddar i 14 st stugor och rum) och har tillgång till logen efter middagen/natten för dans och egen bar.(Observera att ej Storstugan med kök, bastu och vildmarksbad ingår vid abonnering).

Inga andra gäster får vid abonnering vistas eller hyra på anläggningen, och ni placerar själva ut era gäster i lämplig stuga/rum. Tveka inte att fråga oss om råd vid placeringen av era gäster om ni behöver det. Incheckning från kl. 14.00, utcheckning senast kl. 12.00 avresedagen. Frukost kan förbeställas senast 2 dagar innan eller vid stugbokning. Betalning av stugorna och rummen sker alltid på er slutfaktura.

 

Det är många som vill gifta sig hos oss och boka i god tid före ert bröllop.

 

För information och bokning!

AGMA Forntid & Äventyr AB

070-286 43 05

maria@lappudden.se