Bröllop

Den bästa platsen om ni vill bo genuint, nära naturen, i ett lungt läge med närheten till en sjö

OBS!

Under 2024 kan vi tyvärr inte ta emot bröllopssällskap på anläggningen mellan midsommar och 15 augusti. Detta på grund av den kraftigt ökade privatturismen i Höga Kusten!

Bröllop och bröllopsfest vid Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå, Världsarvet Höga Kusten

 

Söker ni en annorlunda och avslappnad plats för ert bröllop där vacker natur och friluftsliv blir en del av upplevelsen? Då har ni hittat rätt! Tillsammans med fina lokaler, god, hemlagad mat och personligt bemötande blir bröllopet en oförglömlig upplevelse.

Nedan hittar ni information om hur ett bröllop hos oss på Lappuddens Friluftscenter kan gestalta sig.

 

Matsal

 

Lappudden har en stor, ljus matsal med fantastisk utsikt över Vågsfjärden där nu alla bröllopsmiddagar äger rum. Lokalen tar upp till ca 50 sittande gäster vid bröllopsdukning och ni väljer mellan någon av våra á la carte rätter eller temabufféer. Flera av rätterna innehåller lokalproducerade, ångermanländska råvaror och alla är naturligtvis lagade med kärlek och omsorg.

 

Förslag på upplägg

 

I samband med arrangemanget kan det vara trevligt med en gemensam aktivitet, till exempel en trivselkväll med vårt härliga vedeldade vildmarksbad och bastu nere vid sjön dagen före bröllopet med kompisarna eller familjen. Badtunnan och bastun eldas och görs iordning till er på avtalad tid, och vad är inte härligare än ett uppfriskande dopp i sjön i samband med bastubadet? Naturligtvis finns trevliga grillplatser på området där ni kan grilla på egen hand.

 

Giftermål i Höga Kusten


På bröllopsdagen har ni möjlighet att viga er på Lappuddens bröllopsplats med härlig utsikt över sjön och kyrkan. Alternativt sker vigseln i närliggande Nordingrå kyrka (ca 2,5 km från Lappudden) för att sedan ta en fin båttur på Vågsfjärden fram till Lappudden. Det finns naturligtvis också många andra fantastiska platser i Nordingrås natur att gifta sig på, för att inte tala om de gamla fina kustkapellen. Efter vigseln/ankomsten till Lappudden anordnas brudskål.

 

Middag och fest med Höga Kustens vackraste vyer utanför fönstret


Sällskapet äter sedan en festlig bröllopsmiddag i matsalen. Ni väljer någon av våra á la carte rätter eller bufféer för hela sällskapet. Naturligtvis har vi vegetariska alternativ och ordnar specialmat för dem som är allergiska. Bröllopstårta ordnar sällskapet med själva. Abonneras anläggningen har ni möjlighet att sätta upp eget partylält för fest efter middagen där ni kan vara hela natten. 

 

Bröllopsnatt i någon av Lappuddens stugor, förslagsvis vår fina ”Sjöstuga” som är vår nya loftstuga alldeles vid vattnet. Frukostbuffé serveras i matsalen dagen efter för hela sällskapet.

 

Kontakta oss och begär offert för närmare info om upplägg, meny och priser.

Obs! Vi fixar även möhippor och svensexor!

 

Abonnera Lappudden

 

Naturligtvis kan era gäster övernatta vid Lappuddens Friluftscenter, som totalt har ca 50 enkelbäddar i olika stugor och rum. Möjligheten finns att abonnera hela anläggningen ett eller flera dygn i samband med ert bröllop, vilket är ett populärt alternativ eftersom sällskapet då är helt själva på anläggningen och disponerar över samtliga stugor och rum. Vid abonnering gör ni själva en stug-/rumsindelning för gästerna i ert sällskap. Tveka inte att fråga oss om råd vid placeringen av era gäster om ni behöver det. Incheckning från kl. 14.00, utcheckning senast kl. 12.00 avresedagen.

 

Betalning

Vid bokning av bröllop hos oss betalar ni en bokningsavgift, vilken är 25% av preliminär summa. Resterande betalning sker via en slutfaktura efter bröllopet.

 

Det är många som vill gifta sig hos oss så boka i god tid för att få önskat datum för er fest, gärna mer än 6 månader i förväg.Hjärtligt välkomna att boka ert bröllop på Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå, Höga Kusten!

 

 

För information och bokning!

AGMA Forntid & Äventyr AB

070-286 43 05

maria@lappudden.se

Information och bokning

AGMA Forntid & Äventyr AB

Lappudden 111

870 30 Nordingrå

070-286 43 05 

maria@lappudden.se

Org.nr: 5567522957

 

Fastighet och vakmästeri:

070-625 07 83   

 www.lappudden.se


Öppettider

 

Kontoret öppet 10.00-17.00

mest varje dag förutom när vi är ledig, vilket kan inträffa, speciellt vintertid!

Telefon: 070-286 43 05