Höga Kusten Historia

VÄLKOMMEN TILL HÖGA KUSTEN HISTORIA


Höga Kusten Historia levandegör historien i romaner där platser och händelser i Höga Kusten vävs ihop med uppdiktade berättelser.

Höga Kusten Historia förmedlar också kunskap i berättande form om spännande kulturhistoriska lämningar och fornlämningar i området som varit av betydelse för mänskligheten genom tiderna.

NYTT I BIBLIOTEKET


Här finner ni utgivna och kommande böcker.

Läs den spännande serien Vikmännens Rike


Vikmännens Rike är en spännande historisk roman om hur Höga Kusten i Ångermanland fick sina första bofasta invånare för nästan 2000 år sedan under den tid som kallas järnåldern.

Berättelsen är en tidlös kamp mellan gott och ont där läsaren får följa huvudpersonernas öden och äventyr i en värld fylld av ättefejder, blodshämnder och konflikter såväl som livslång vänskap och kärlek.

Vikmännens Rike

"I Kungens Tjänst"


Beställ genom att mejla till:

maria@lappudden.se


Hämtpris vid Lappudden i Nordingrå

199 kr

Fraktkostnad tillkommer vid postförsändelse

Vikmännens Rike

"del 2"

Planerad utgivning hösten 2022

Vikmännens Rike

"del 3"

Hej!

Maria heter jag, är i grunden etnolog och museipedagog och har mångårig erfarenhet av pedagogiskt-arkeologiskt arbete och levandegörande av förhistorien i museal miljö för både barn och vuxna.

Jag kommer ursprungligen från Södermanland men är sedan länge bosatt och verksam i Höga Kusten i Ångermanland och driver sedan många år en frilufts- och boendeanläggning i Nordingrå med historiska anor som heter Lappudden.

Att skriva är ett av mina stora intressen och Vikmännens rike som utkom våren 2021 är min debutroman.

Citat från en entusiastisk läsare.

”…spännande handling hela boken. Vi ser fram mot del 2!”