Multituren

Den bästa platsen om ni vill bo genuint, nära naturen, i ett lungt läge med närheten till en sjö

Multituren

Paddling, Vandring och Cykling, 3 dagar

 

Dag 1

Ankomst till Lappudden på morgonen där ni checkar in i er stuga. Första dagen väntar havskajakpaddling i sjön Vågsfjärden vid Lappudden. Lunchpaket medföljer. Ni paddlar därifrån på egen hand ut i Vågsjärden och gör en dagstur anpassad till vädret samt er kondition och paddlingsvana. Ni återvänder sedan till Lappuddens Friluftscenter där en varm bastu och god middag väntar.

 

Dag 2

Frukostbuffé. Denna dag tar ni istället på er vandringskängorna för att ge er ut på vackra stigar och beskåda världsarvet från betagande utsiktsberg. Biltransfer till Hörsångs camping eller Eden på Höga Kustenledens södra del där ni startar er vandringsdag (2,2 alternativt ca 15 km. Lunchpaket medföljer. Möjlighet att gå upp på berget och avstickaren ”Rödklitten”, ett sydväxtberg med en fornborg från järnåldern och med vidunderlig utsikt över havet. Väl framme vid Lappudden väntar en välförtjänt 2-rätters middag, bastu och övernattning.

 

Dag 3.

Frukostbuffé i Lappuddens storstuga. Denna dag kommer ni att tillbringa på elcykel i Nordingrås vackra och kuperade landskap på slingrande vägar helt nära havet. Olika turförslag kommer att presenteras för er och ni väljer det som passar er bäst utifrån era förutsättningar. Under turen har ni möjlighet att besöka ”Nordingrå-klassiker” som Rotsidans naturreservat, fiskeläget Bönhamn och konstnären Anders Åbergs anläggning ”Mannaminne”. Lunchpaket medföljer. På eftermiddagen återvänder ni till Lappudden och den tredje dagen avslutas med en 2-rätters middag i Lappuddens storstuga och bastu om så önskas.

 

Dag 4.

Frukostbuffé och avfärd.

 

I paketet ingår kajakhyra en dag inkl. flytväst, paddlar och kapell, cykelhyra en dag, tre övernattningar i stuga på Lappudden, 3 st lunchpaket, 3 st 2-rättersmiddagar, 3 st frukostbuffé samt transporter av kajaker och utrustning samt biltransfer till leden, bastu alla kvällar.

Sänglinne, handduk och städning av stuga vid avresa.

 

 


 

Pris inkl. moms: 7195:-/pers.

 

Minst 2 pers.

 

Information och bokning

AGMA Forntid & Äventyr AB

Lappudden 111

870 30 Nordingrå

070-286 43 05 

maria@lappudden.se

Org.nr: 5567522957

 

Fastighet och vakmästeri:

070-625 07 83   

 www.lappudden.se


Öppettider

 

Kontoret öppet 10.00-17.00

mest varje dag förutom när vi är ledig, vilket kan inträffa, speciellt vintertid!

Telefon: 070-286 43 05

Kajak Höga Kusten
Cykel Höga Kusten
Vandra Höga Kusten
Höga Kustens bästa upplevelser