Konferans

Konferenser 2020

Lappudden, Höga Kusten

 

Lappudden i Nordingrå är en mycket spännande och annorlunda anläggning med sin historiska bakgrund som samisk boplats och jordbruk. Anläggningen ligger i ett naturskönt område på en vacker udde vid Vågsfjärdens strand omgiven av vatten, skogklädda öar, höga berg och djupa dalar.

 


Välkomna att boka vår nya, fantastiska möteslokal!

 

Välkommen att arrangera er konferens/företagsevent på vackra Lappuddens Friluftscenter i Nordingrå, hjärtat av världsarvet Höga Kusten! 

Den nya, rymliga och ljusa konferenslokalen/matsalen står nu klar och den erbjuder en storslagen utsikt över sjön Vågsfjärden.

 

Lappudden är den ideala platsen med en annorlunda miljö för konferensen, med  avkopplande miljö och personlig service. Här tillagas maten omsorgsfullt och vistelsen genomsyras av smaker från och känslan av världsarvet Höga Kusten. Platsen ligger avskilt men ändå centralt i Nordingrå.

 

Konferensen kryddas med exempelvis avkopplande vildmarksbad och bastu nere vid sjön, kajakpaddling eller vandringar i de vackra omgivningarna. Vi arrangerar både dagskonferenser och konferenser med övernattning i våra enkla men trivsamma stugor och rum.

Konferenser Lappudden, Höga Kusten

Konferenslokal utsida

Konferenslokal insida

Konferenslokaler Höga Kusten
Lugn konferensmiljö Höga Kusten

Lappudden sett från vattnet

Vårt härliga vildmarksbad

Konferens, aktivitet Höga Kusten
Konferenser, Aktiviteter, Lappudden, Höga Kusten

Vår bastu med utsikt över vågsfjärden

Lappudden från ovan

Konferera vid Lappuddens Friluftscenter, Höga Kusten
Konferenspaket Höga Kusten

Den goda maten som görs speciellt till varje grupp